“Wordt het te ingewikkeld, dan bellen we Inge en Rob.”

Tonnie van der Aa en Enrico van Balen

Bij Administratiekantoor van der Aa in Oss kunnen klanten terecht voor hun financiële administratie, aangiftes, het samenstellen van de jaarrekening, aangevuld met (fiscaal) advies en zaken als loonadministratie. Klanten zitten voornamelijk in de regio, maar zo’n veertig procent zit elders in het land.
Eigenaren Van der Aa en Van Balen kennen hun kracht (kwaliteit, flexibiliteit, deskundigheid), maar ook hun beperkingen. Tonnie van der Aa: “Wij stellen de stukken op en adviseren onze klanten hier of daar op te letten. Maar natuurlijk komen onze klanten ook zelf met vragen. Als wij het antwoord niet weten, is een belletje met Berlo en Nijmeijer zo gepleegd. We krijgen altijd snel antwoord, op een manier die onze klanten begrijpen. En als Inge en Rob het zelf niet weten, kennen ze wel iemand aan wie ze het kunnen vragen. Voor ons is dat geweldig, we kunnen beschikken over een wereld aan kennis, voor een tarief waarmee we kunnen werken en wat we kunnen verkopen.”
Enrico van Balen: “Berlo en Nijmeijer hebben veel parate kennis, zijn deskundig, communiceren goed en snel en komen altijd hun afspraken na. Ideale netwerkpartners voor een club als de onze. Daarbij zijn het ook nog eens heel aardige lui.”

Berlo en Nijmeijer fungeren voor Administratiekantoor van der Aa als vraagbaak en adviseur op financieel en fiscaal gebied.