“Ze redeneren: wat is voor jullie het beste”

Margreet Borgman en Theo Meijer, Oranje boven

Aan de statige Oranje Nassaulaan in Den Bosch, pal tegenover het voormalige kantoor van Berlo en Nijmeijer, zat Oranje boven grafisch ontwerpers. Het vormgevingsbureau van Margreet Borgman en Theo Meijer doen nu al een aantal jaren  ‘zaken’ met de overburen. “Dat kwam doordat zij ons heel leuk benaderden als nieuwkomers. Ze zijn eens komen lunchen en ze waren op ons tienjarig bestaan. Het klikte meteen. Vergeleken met onze accountant van dat moment hadden ze veel meer interesse in wie wij zijn en wat wij willen. En ze gaven meteen allerlei tips, op een heel begrijpelijke manier,” vertelt Margreet.

Theo: “Binnen een jaar moeten wij hier weg. Dan komt de vraag wat voor een nieuw pand je moet gaan zoeken. Is dit een mooi moment om te gaan groeien of blijven we vier man/vrouw groot? Ik denk dat al onze vragen hierover bij Inge en Rob goed zijn belegd. Wij hebben er in ieder geval een goed gevoel bij. Ze denken echt met ons mee en laten zich leiden door de vraag wat voor óns in ónze situatie het beste is. Ze schetsen ons perspectief op financieel gebied en geven ons bevestiging dat we goed bezig zijn. Dat is ook fijn om te horen als ondernemer.”

Berlo en Nijmeijer verzorgt, met partners, voor Oranje boven de accountancy en geeft advies over alle mogelijke financiële en fiscale kwesties.