Assistent Accountant

Meer over deze vacature

Wil jij een essentiële rol spelen in het succes van diverse organisaties? Als Assistent Accountant bij Berlo en Nijmeijer krijg je de kans om jouw analytische vaardigheden in te zetten voor een breed scala aan bedrijven. Deze functie biedt niet alleen variatie, maar ook de mogelijkheid om waardevolle zakelijke relaties op te bouwen en oprechte waardering te ervaren.

In deze rol ondersteun je onze accountant bij een breed scala aan taken, zoals het samenstellen en beoordelen van financiële overzichten, geven van adviezen, uitvoeren van subsidiecontroles, en optimaliseren van financiële administraties bij klanten. Je helpt ook met het automatiseren van processen en biedt ondersteuning aan het team waar nodig.

Waarom solliciteren bij Berlo en Nijmeijer?

Dit is onze top 10, in willekeurige volgorde:

Persoonlijke ontwikkeling
Wij helpen je om te groeien naar de kennis en vaardigheden van een Junior en later Senior Assistent Accountant.
Filevrij en prima via OV
Ons kantoor is goed bereikbaar in hartje Den Bosch, zodat jij meer tijd hebt voor wat écht belangrijk is - vrienden, familie, sport en andere passies.
Samen is niet alleen
Geen traditionele vennootstructuur met eigen portefeuille, maar intensief en prettig samenwerken als een hecht team.
Diversiteit
We werken in een dynamische omgeving, met een grote diversiteit aan werkzaamheden en klanten. Dit maakt het werk alles behalve saai.
Innovatieve aanpak
Wij werken met moderne, digitale oplossingen; geen papieren rompslomp.
Remote werken
Wij bieden de vrijheid om op afstand te werken wanneer het jou uitkomt.
Flexibiliteit
Als klein team zijn we flexibel en spelen we in op de persoonlijke wensen van onze teamleden. Een periode wat meer behoefte aan vakantie? Is gewoon bespreekbaar.
Tosti Friday
Een heerlijke traditie om het weekend goed in te luiden.
Competitief salaris
Een beloning die recht doet aan jouw ervaring en inzet.
Opleidingsmogelijkheden
Met cursussen en opleidingen kun je jezelf verder ontwikkelen.

Wat verwachten we van jou?

Naast enthousiasme, drive en een dagelijkse portie vrolijkheid, vragen wij het volgende:

Opleiding
Afgeronde relevante opleiding, zoals HBO Accountancy, Finance en Control, MBO niveau 4 of een deeltijd HBO Accountancy.
Ervaring
Bij voorkeur 3 jaar werkervaring als Assistent Accountant.
Beschikbaarheid
Minimaal 24 uur per week
Zelfstandigheid
Neem initiatief en toon daadkracht in het zelfstandig aanpakken van taken.
Leergierigheid
Ervaring is geen vereiste, maar een gezonde drive om te leren wel.
Proactiviteit
Automatiseren is key, en we verwachten dat jij ondernemers hierin proactief adviseert.
Gegarandeerd op gesprek

Wij geloven niet in standaard motivatiebrieven en CV’s. Vertrouw op je eigen inschatting en neem direct contact op met Rob Berlo voor een sollicitatiegesprek. Leeftijd maakt ons niets uit. Je kunt Rob bereiken via rberlo@berlo-nijmeijer.nl door een e-mail te sturen en jezelf uit te nodigen voor een gesprek. Of beter nog, pak de telefoon, bel 073 – 615 60 50 en vraag naar Rob.

Over Berlo en Nijmeijer

Innovatief, no-nonsense en net iets informeler dan de meeste accountancykantoren. Maar dat maakt ons niet minder goed. Al vele jaren leveren wij uitstekend financieel werk voor mooie klanten uit diverse sectoren.

Onze expertise strekt zich uit van het adviseren van familiebedrijven en hun DGA’s tot bedrijfsovernames en -opvolgingen, het (fiscaal) begeleiden van juridische ondernemingsstructuren en herstructureringen, voornamelijk voor in Nederland gevestigde ondernemingen. En alles wat hierbij op financieel vlak komt kijken.

Onze werkwijze? Alsof het onze eigen onderneming is. Wij staan naast onze klanten, kijken mee, beleven mee en denken mee. Om op basis van die ervaring het juiste financiële advies te kunnen geven. En dat maakt het werk als accountant echt een stuk leuker.

Dit is jouw kans om deel uit te maken van ons topteam en een waardevolle bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van onze klanten. Solliciteer nu en ontdek de mogelijkheden bij Berlo en Nijmeijer!