SUSAN ARTS

Susan Arts (Veghel – 1975) heeft de opleiding MEAO Bedrijfsadministratie doorlopen en een aantal accountancy gerichte modules op hbo-niveau afgerond. Zij heeft 18 jaar als assistent accountant bij ABAB ervaring op mogen doen binnen de (agrarische) MKB en heeft daar aanvullend verschillende cursussen doorlopen.

Susan kwam op 1 augustus 2017 bij Berlo en Nijmeijer in dienst als senior financieel administratief medewerker. Zij is in die functie verantwoordelijk voor de interne administratie van Berlo en Nijmeijer. Ook heeft zij haar werkzaamheden als assistent accountant weer opgepakt en is zij samen met Monique en Rob binnen Berlo en Nijmeijer verantwoordelijk voor de samenstelpraktijk.

Susan werkt graag binnen een klein team, omdat de samenwerking optimaal is en collega’s elkaar aanvullen, versterken en kunnen helpen.

Het persoonlijke contact met haar klanten staat voor haar centraal. Zij begeleidt met veel plezier  onze klanten bij het administratieve proces en ondersteunt waar nodig. ‘Als ik zie dat iets misgaat, kan ik dat vroeg signaleren en de klant snel helpen.’ Zij leidt klanten en collega’s graag op om zo efficiënt mogelijk een kwalitatieve en goede administratie te voeren.

Susan