Monique Rademakers

“Ik vind het een uitdaging om samen met de klant passende oplossingen te vinden voor allerlei zaken waar een ondernemer tegenaan loopt.”
Terug naar het team
Line 5

Monique Rademakers-Rutten (Leende, 1972) heeft de opleiding HEAO Bedrijfseconomie doorlopen in Eindhoven. In 1997 is zij gestart als assistent-accountant en in de avonduren studeerde Monique Post HBO accountancy, waarvan zij in 2001 het theoretische gedeelte behaalde. In de loop der jaren is zij doorgegroeid tot teamleider en relatiebeheerder voor diverse soorten bedrijven in het MKB.

Sinds maart 2017 maakt Monique deel uit van het team bij Berlo en Nijmeijer. In haar functie als relatiebeheerder / senior assistent accountant is zij een aanwinst voor het kantoor. Bij Monique kunt u terecht voor al uw vragen over uw financiële administratie. Met de begeleiding hiervan, het samenstellen van jaarrekeningen en het vervolgens voor de cliënt inzichtelijk maken van de uitkomsten, kortom het ontzorgen van de cliënt doet Monique graag. Ook kunt u bij haar terecht voor ondersteuning bij de totstandkoming van diverse accountantsverklaringen.

Zij vindt het prettig te werken in een klein team, waarin verschillende disciplines elkaar versterken en aanvullen. Ook de persoonlijke klantbenadering past bij haar. “Ik vind het een uitdaging om samen met de klant passende oplossingen te vinden voor allerlei zaken waar een ondernemer tegenaan loopt.”