Rob Berlo

“De ondernemer moet ondernemen, wij zijn er om dat mogelijk te maken. Wij hebben veel gezien en kennen slimme adviseurs op allerlei gebieden. Samen werken aan betere resultaten is mijn drijfveer.”
Terug naar het team
Line 5

Rob Berlo (Den Dungen, 1968) doorliep de HEAO Bedrijfseconomie en kwam terecht bij ABAB in Veghel. Daar adviseerde hij MKB-ondernemingen en werd voorman van een accountantsteam. Ondertussen haalde hij zijn AA-papieren (accountants-administratieconsulent), werd vermogensadviseur en is sinds 2016 Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB Bv fj).

In 2000 stapte Rob over naar Nagtzaam Accountants en Fiscalisten, eveneens in Veghel. Om weer vier jaar later naar Deloitte te verhuizen. De rode draad door Robs loopbaan is dat hij zijn cliënten graag persoonlijk spreekt. Rob houdt van mensen met ideeën, ondernemers. Samen met Inge tracht hij de beste oplossing voor hun vraagstukken te bedenken.

Rob heeft zich binnen het team van Berlo en Nijmeijer gespecialiseerd in de advisering en begeleiding van bedrijfsovernames en -opvolgingen, bedrijfswaarderingen en financieringsstructuren.

Rob gedijt het best in een informele organisatie waar veel en slim wordt gecommuniceerd.

Rob: “De ondernemer moet ondernemen, wij zijn er om dat mogelijk te maken. Wij hebben veel gezien en kennen slimme adviseurs op allerlei gebieden. Samen werken aan betere resultaten is mijn drijfveer.”

Rob is lid van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants en staat ingeschreven in het RAB register.