Steven de Vlugt

"Hier komt een quote"
Terug naar het team
Line 5

Steven de Vlugt (Ravenstein, 1967) heeft de opleiding HEAO-Belastingen doorlopen en is gaan werken in de aangiftepraktijk van een van de Big Four-kantoren. In de avonduren studeerde hij Fiscaal Recht aan de Universiteit van Tilburg. Na zijn afstuderen heeft Steven de overstap gemaakt naar de adviespraktijk. Een kleinere organisatie had echter zijn voorkeur, zodat Steven nadien nog bij een tweetal regionale advieskantoren heeft gewerkt, waarbij de focus lag op de fiscale advisering van MKB-bedrijven.

Eind 2009 is Steven door Inge en Rob benaderd om samen met hen de adviespraktijk verder uit te bouwen. Het vooruitzicht om in een klein team werkzaam te zijn en gezamenlijk de lokale markt te gaan bewerken, heeft voor Steven de doorslag gegeven. In deze informele organisatie, waarbij de (fiscale) vraagstukken praktisch worden benaderd en opgelost en er op heldere wijze met de cliënten wordt gecommuniceerd, voelt Steven zich als een vis in het water.

In de loop van tijd is Steven zich gaan toeleggen op estate planning en heeft daarvoor de specialisatie-opleiding Estate Planning doorlopen. Voor fiscale vraagstukken over erf- en schenkbelasting en bedrijfsopvolgingsregelingen bent u bij Steven aan het juiste adres.

Steven is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs en van het Register Estate Planners.