Susan Arts

"Als ik zie dat iets misgaat, kan ik dat vroeg signaleren en de klant snel helpen."
Terug naar het team
Line 5

Susan Arts (Veghel, 1975) heeft de opleiding MEAO Bedrijfsadministratie doorlopen en een aantal accountancy gerichte modules op hbo-niveau afgerond. Zij heeft 18 jaar als assistent accountant bij ABAB ervaring op mogen doen binnen de (agrarische) MKB en heeft daar aanvullend verschillende cursussen doorlopen.

Susan kwam op 1 augustus 2017 bij Berlo en Nijmeijer in dienst. Zij is werkzaam als assistent accountant, samen met Rob en Monique is zij verantwoordelijk voor de samenstelpraktijk. Susan is daarnaast verantwoordelijk voor de interne administratie van Berlo en Nijmeijer, houdt zij het overzicht op de planningen en stuurt de administratie medewerkers in de organisatie aan.

Susan werkt graag binnen een klein team, omdat de samenwerking optimaal is en collega’s elkaar aanvullen, versterken en kunnen helpen.

Het persoonlijke contact met haar klanten staat voor haar centraal. Zij begeleidt met veel plezier  onze klanten bij het administratieve proces en ondersteunt waar nodig. ‘Als ik zie dat iets misgaat, kan ik dat vroeg signaleren en de klant snel helpen.’ Zij leidt klanten en collega’s graag op om zo efficiënt mogelijk een kwalitatieve en goede administratie te voeren.