Yoeri van der Dussen

“Een oplossingsgerichte gedachtegang vind ik heel belangrijk, zodat we het voor de ondernemer zo eenvoudig mogelijk maken”.
Terug naar het team
Line 5

Yoeri van der Dussen (’s-Hertogenbosch, 1994) heeft de opleiding MBO Financiële Beroepen en de cursus Praktijkdiploma Belastingrecht succesvol afgerond. In 2016 is Yoeri gestart bij een administratiekantoor in de functie junior assistent accountant en doorgegroeid tot
assistent accountant.

Yoeri kwam in oktober 2022 bij Berlo en Nijmeijer in dienst. Hij is werkzaam als assistent accountant.  Hij is medeverantwoordelijk voor de samenstelpraktijk. Yoeri wil ook graag zijn fiscale kennis uitbreiden en daarvoor krijgt hij bij Berlo en Nijmeijer de ruimte.  

Yoeri houdt van diversiteit in zijn werkzaamheden. Door te werken binnen een klein team zijn de lijntjes kort, wordt snel geschakeld en komen er veel vraagstukken voorbij. “Een oplossingsgerichte gedachtegang vind ik heel belangrijk, zodat we het voor de ondernemer
zo eenvoudig mogelijk maken”. Daarnaast is het prettig om naast formeel klantcontact ook ruimte te hebben voor informeel contact waardoor je echt persoonlijk contact hebt met de klant.